Home » Onze diensten

Persoonlijke en kwalitatieve thuiszorg

Zoekt u thuisverpleging of thuiszorg in de regio Maasland? Dan kan u beroep doen op het team van Thuiszorg met een Hart. Wij bieden de beste thuiszorg van Maaseik, over Dilsen-Stokkem tot Maasmechelen. 

Bent u op zoek naar een ervaren thuisverpleger om u verder te helpen met inspuitingen? Wilt u een optimale genezing van uw wonden? Wil u uw chemotherapie bij uw thuis in uw vertrouwde omgeving krijgen? Of heeft u voor enig welke andere zorgen hulp nodig van een thuisverpleegkundige? Dan biedt Thuiszorg met een Hart u de persoonlijke zorgen die u nodig heeft. Ons team telt 8 ervaren verpleegkundigen die dag en nacht voor u klaar staan.

Hieronder lijsten we enkele van de diensten die we aanbieden op. Naast onderstaande diensten, zijn er echter nog zo veel meer zaken waar u ons voor kan inschakelen. Neem even contact op met ons om dit te bespreken, we staan altijd voor u klaar!

Onze thuiszorg diensten

Medicatie

Hygiënische verzorging

Chemotherapie

Compressietherapie

Diabetes opvolging

Sonderen van de blaas en blaasspoeling

Lavement

Infusie therapie

Porth-a-cath spoeling

Pijnbestrijding

Sondevoeding

Palliatieve zorgen

… en zoveel meer …

De patiënt komt bij ons op de eerste plaats

Het comfort van de patiënt komt bij Thuiszorg met een Hart op de eerste plaats. Om een goede thuisverpleging te kunnen bieden, hechten we ook veel belang aan een open communicatie met zowel de patiënt als zijn of haar familie. We zien een goede communicatie dan ook als de hoeksteen van een goede relatie tussen verpleegkundige en patiënt, wat de kwaliteit van de verzorging ten goede komt. Wat is dus voor ons dus het belangrijkste om kwaliteit te kunnen garanderen?

  • Comfort van de patiënt
  • Vertrouwen
  • Open communicatie
  • Goede relatie met de patiënt en zijn omgeving

Waar verzorgen we je?

Thuiszorg bij jou thuis

Ons team van thuisverpleegkundigen komt bij jou aan huis. De regio waarin we werken reikt van Maasmechelen tot en met Maaseik en Kinrooi. Iedere verpleegkundige werkt in een specifieke regio. Indien deze collega niet werkt, nemen de andere collega's deze regio over. Op die manier is er altijd iemand beschikbaar om u te verzorgen.

 

Thuiszorg op een (tijdelijk) ander adres 

Mensen die verzorging nodig hebben, blijven niet altijd thuis wonen. Vaak gaan ze (tijdelijk) bij een familielid of kennis logeren. Als je tijdelijk bij een familielid of kennis verblijft, komen we je natuurlijk ook graag daar de nodige zorgen bieden. Ook elders komen we u indien nodig verzorgen:

  • op school of in het kinderdagverblijf
  • op je werk
  • bij familie
  • in je assistentiewoning (serviceflat)
  • ...

Neem altijd contact op met één van de verpleegkundigen als je adres tijdelijk wijzigt. De telefoonnummers van onze medewerkers je hier.

Wanneer komen we?

We komen zo vaak als het voor u nodig is. Indien nodig komen we meerdere keren per dag. Dit wordt in samenspraak met uzelf en met uw huisarts bepaald.

 

Iedere dag van het jaar

Thuiszorg met een Hart helpt u elke dag van het jaar, ook tijdens het weekend en op feestdagen. We spreken altijd duidelijk op voorhand af rond hoe laat je ons mag verwachten. Iedere dag komen we rond hetzelfde uur. Zo hoef je niet speciaal de hele dag thuis te blijven. 

Bij het eerste bezoek bespreekt de verpleegkundige met jou de dagen en de tijdstippen waarop we de verzorging best toedienen. Het tijdstip kan soms wijzigen door onvoorziene situaties, maar dan wordt u altijd mooi verwittigd. Heb je 's nachts dringende of specifieke zorg nodig? Dan bespreken we samen met jou hoe we je hier het best in van dienst kunnen zijn.

Een goed overzicht van de thuiszorg die u geniet

Thuiszorg met een Hart voorziet alle mogelijke thuisverplegingsdiensten aan huis. Transparantie en openheid zijn voor ons belangrijk. We proberen er dus ook altijd voor te zorgen dat u ten allen tijde een goed overzicht heeft van de thuiszorg diensten die we bij u hebben verricht.

Vanaf binnenkort wordt er door ons per bezoek dan ook een elektronisch dossier bijgehouden dat zorgvuldig vermeldt welke interventies er hebben plaatsgevonden. Op die manier blijven alle betrokkenen, van de familie tot de behandelende arts, op de hoogte van alle zorgverlening die er gebeurd is.  Naast het persoonlijke dossier, werkt Thuiszorg met een Hart ook samen met de verschillende mutualiteiten, huisartsen en ziekenhuizen. Zo kunnen we een informatiedeling van alle gegevens rondom de medische dienstverlening garanderen. Op die manier zijn zowel de patiënt en zijn of haar omgeving, als alle betrokken dienstverleners ten allen tijden helemaal op de hoogte. Dit verhoogt de algemene kwaliteit van de zorg die de patiënt geniet. En daar draait het natuurlijk om.

Onze contactgegevens

Dirk Neel
0498 86 62 78