Home » Het team

Het thuiszorg team

Thuiszorg met een Hart bestaat uit een thuiszorg team van 8 gepassioneerde medewerkers. Al onze thuisverpleegkundigen staan dag en nacht voor u klaar. Ze geven met hart en ziel het beste van zichzelf. Want  we halen er voldoening uit als we u als patiënt de beste zorgen kunnen bieden en een lach op uw gezicht kunnen toveren. Daarvoor doen we het.

Kwalitatieve thuisverpleging begint bij gepassioneerde verpleegkundigen. Passie voor de job staat bij ons centraal. Ons thuiszorg team bestaat uit mensen voor wie thuiszorg niet zomaar een beroep maar wel een roeping is. Daarom werken er bij ons enkel thuisverpleegkundigen met een combinatie van kennis, ervaring en empathie. Zich kunnen inleven in de situatie van de patiënt is dan ook één van de belangrijkste kwaliteiten van een goede verpleegkundige. 

Maak hieronder kennis met ons team van ervaren en gepassioneerde thuisverpleegkundigen die in uw regio altijd voor u klaar staan.

 

Onze thuisverpleegkundigen

Ruime ervaring in de thuiszorg

Al onze medewerkers hebben allemaal een uitgebreide opleiding genoten. Het zijn gekwalificeerde thuisverpleegkundigen met kennis van zaken. Deze theoretische kennis koppelen ze aan een jarenlange ervaring. Ieder van ons kan terugvallen op een uitgebreide ervaring in het begeleiden en verzorgen van patiënten voor allerhande thuiszorgdiensten en palliatieve zorgen (in regio Maasmechelen tot Maaseik). Daarom kunnen wij u een persoonlijke, kwalitatieve en professionele thuiszorg garanderen. Uw tevredenheid staat bij ons centraal.

Daarnaast volgen al onze medewerkers ook regelmatig bijscholingen om altijd mee te zijn met de nieuwste evoluties in de thuiszorg. Want enkel zo kunnen we u nu en in de toekomst de beste zorgen blijven bieden.

Contact

Wilt u meer informatie?