Home » Kosten

Kosten voor thuisverpleging

De kosten voor professionele verzorging waaronder thuiszorg, worden officieel bepaald en liggen vast. Daarom kan door niemand van deze officiële tarieven afgeweken worden. U betaalt dus niets extra voor zorg die verleend wordt door een groep zelfstandig verpleegkundigen zoals Thuiszorg met een Hart. Al onze diensten vallen onder deze officiële bepalingen, vastgelegd door het RIZIV.

Het is soms een misvatting die heerst dat zelfstandige thuisverpleegkundigen extra aanrekenen. Maar de prijzen die gehanteerd worden zijn dus bij alle organisaties dezelfde. Meer zelfs, dankzij het derdebetalersysteem betaalt u zelf helemaal niets.

 

Geen kosten voor u door samenwerking met alle mutualiteiten

Thuiszorg met een Hart werkt samen met alle mutualiteiten. Indien u als patiënt bent verzekerd bij uw ziekenfonds en de uitgevoerde prestatie in de RIZIV-conventie is opgenomen, dan wordt geen remgeld aangerekend. U als patiënt betaalt in dat geval helemaal niets (het "derdebetalerssysteem"). 

Indien u ons een kleefvignet van het ziekenfonds en een doktersvoorschrift bezorgt, brengen wij alle nodige administratie voor u in orde. U hoeft helemaal niets te doen!

Samenwerking met alle mutualiteiten
100%
Geen kosten voor u (derdebetalersysteem)
100%
Geen administratie
100%

Heeft u nog vragen over de kosten?

Neem dan zeker even contact op met ons en we helpen u graag verder